A,Senior,Woman,In,Wheelchair,With,A,Health,Visitor,At

Meer dan zorg

Door onze expertise begeleiden wij iedereen persoonlijk met aandacht voor elke specifieke situatie en zoeken we samen naar een oplossing op maat. Wij zorgen ervoor dat u langer thuis kan blijven wonen in uw vertrouwde omgeving door samen te werken met andere ondersteunende diensten zoals gezinshulp, poetsdiensten, maatschappelijke assistenten, vrijwilligers en mantelzorgers. Wij begeleiden en adviseren u ook bij de aanvraag van premies, tegemoetkomingen en aanschaf medische hulpmiddelen.

Continuïteit van zorg

Door de inzet en flexibiliteit van het ganse team zijn wij de ideale zorgpartner om totaalzorg in de praktijk waar te maken. Wij zijn permanent beschikbaar 7 op 7, 24 op 24 op ons centraal nummer: 052/47.67.26.

Derdebetalerssysteem

Als onafhankelijke organisatie kan iedereen, ongeacht bij welke mutualiteit men aangesloten is, op ons beroep doen. De betaling gebeurt via het derdebetalerssyteem. Als patiënt hoeft u zelf niets te betalen, wij factureren rechtstreeks aan uw ziekenfonds. Als thuisverplegingsdienst volgen wij de officiële tarieven, opgesteld door het RIZIV, waarvan de patiënt maandelijks een transparant overzicht krijgt.

Wij gebruiken cookies

We gebruiken cookies op deze website om bezoekers te tracken via Google Analytics. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie